...

Industrie

Automatische laadkraan

Met deze automatische laadkraan is de aan- en afvoer van biomassa te automatiseren met eenvoudige bediening. Het voordeel van de Strocon Pelican is dat deze laadkraan in staat is om verschillende stoffen en producten tot grote hoogtes aan en af te voeren. 

De Pelican is een kraan die multifunctioneel ingezet kan worden voor klantspecifieke producten. Deze kraan wordt geconfigureerd volgens de eisen en wensen van de klant. Veelvoorkomend is het verplaatsen en laden van biomassa tot wel 150 ton per dag. De Pelican is niet beperkt tot het verplaatsen van biomassa. De grijper wordt speciaal samengesteld voor het gewenste product dat moet worden vervoerd. 

De Pelican werkt met een opdrachten-systeem. Deze opdrachten worden zelf aangemaakt zodra een externe machine een productaanvraag doet, of de gebruiker er zelf één aanmaakt via een touch-panel. Door dit systeem is de laadkraan niet beperkt tot alleen het vullen van een aanvoerbunker, maar kan het ook nieuwe vrachten die zijn binnengekomen opruimen, zodat de productinvoer automatisch weer vrij komt voor de volgende vracht.

Deze automatische laadkraan is voorzien van geprogrammeerde intelligentie met behulp van een producthoogte-scanner. Met deze functie zal de kraan volledig automatisch de meest effectieve manier van functioneren berekenen. Door de 3-dimensionale bewegingen is de Pelican geschikt voor ieder type opslagbunker. Door het geïntergreerde gewichtsmetingssysteem kan de kraan gegevens opslaan. In een overzichtelijk data-logging systeem kan worden bijgehouden waar en wanneer er transport heeft plaatsgevonden.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.