Projecten

Raccoon Uitpakmachine

De Raccoon Uitpakmachine is een door Strocon ontworpen industriële uitpakker die emballage scheidt van het product. In de afgelopen weken is er gewerkt aan een installatie, die onderhand volledig opgebouwd is bij een klant in Duitsland.

Producten en afval scheiden
De uitpakker van Strocon is in staat om producten te scheiden van emballage, zoals gelamineerd karton en plastic. Het product gaat door een shredder die de verpakking tot kleine stukjes maalt. Naderhand gaat het door een mixer. De mixer zorgt er voor dat de laatste restjes vloeistof uit de verpakking verwijderd wordt. Daarna wordt het product doorgevoerd naar een schroefpers, die uiteindelijk het product compleet van de verpakking scheidt. Met onze software zijn er op een gemakkelijke manier verschillende soorten recepten samen te stellen. Zo hebben veeboeren altijd de mogelijkheid om het vee van een rijk aanbod aan dierenvoer te voorzien.

De shredder snijdt groente en fruit, etenswaren en andere restproducten in kleinere stukken. De shredder is ook zeer geschikt voor de import van compost of vergisters. Door een andere constructie van de messen kan de fijnheid van het uitgaande product worden gewijzigd. Het messenpakket is standaard gemaakt van Hardox staal en kan in diverse diktes en materialen geproduceerd worden. Capaciteit en snelheid kunnen worden aangepast. De shredder kan worden gemaakt in staal of roestvrij staal. Specificaties kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.

  • Compact en onderhoudsvriendelijk
  • Mogelijkheid voor het maken van verschillende recepten
  • Digitale data-opslag
  • Remote control
Vorige slide
Volgende slide